Nieuw merk B-Ready: De missie en visie

b-ready broodmixen

Sinds een week mag ik me de oprichter noemen van het merk B-Ready for some belly bliss.

In deze blog wil ik jullie graag meenemen in mijn persoonlijke verhaal, de missie en visie achter mijn ondernemingen, en het belang van een stabiele bloedsuikerspiegel, gezond gewicht, darmgezondheid en hormonale balans.

Lees ook verder om mijn gratis ebook te downloaden, zodat jij direct aan de slag kunt met waardevolle tips voor een gezondere levensstijl.

Wie ben ik?

Ik ben Valérie, een hooggevoelige onderneemster met een passie voor gezondheid en welzijn. Als orthomoleculair therapeut help ik vrouwen om hun energieniveau en algehele balans te verbeteren. Met drie kinderen en een drukke agenda weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. De kracht van kruiden en juiste voeding voor de darmen leerde ik voor het eerst kennen tijdens mijn studie van de Ayurveda en later ook in de Westerse fytotherapie.

Deze ervaring en kennis heb ik gebundeld in de productlijn glutenvrije broodmixen van B-Ready.

De missie en visie achter B-Ready en ELA

Mijn missie is om vrouwen te helpen een gezond en evenwichtig leven te leiden. Bij In Balans Bootcamp draait alles om het creëren van duurzame gewoontes die leiden tot een betere gezondheid, gezond gewicht en meer energie. Het programma biedt een holistische benadering waarbij zowel het lichaam, de mindset als emoties aandacht krijgen.

Met B-Ready wil ik het gemakkelijk maken voor iedereen om gezonde keuzes te maken, zelfs met een druk schema.

De broodmixen zijn niet alleen gezond, maar ook heerlijk en eenvoudig te bereiden, zodat je altijd kunt genieten van voedzaam eten zonder concessies te doen aan smaak of gemak.

Het Belang van een Stabiele Bloedsuikerspiegel

Een stabiele bloedsuikerspiegel is essentieel voor een consistent energieniveau en het voorkomen van energiedips. Schommelingen in je bloedsuikerspiegel kunnen leiden tot cravings, overeten en gewichtstoename. Door regelmatig te eten en te kiezen voor voedingsmiddelen die de bloedsuikerspiegel stabiel houden, kun je je energieniveau en stemming verbeteren. Daarenboven kan je lichaam makkelijk in vetverbranding komen als je zorgt voor een stabiele bloedsuiker. Vooral het broodje BELO is absoluut keto en lowcarb.

Gezond gewicht bereiken en behouden

Gewichtsverlies is niet alleen een kwestie van minder eten, maar vooral van anders eten. Het is belangrijk om voedzame, volwaardige voedingsmiddelen te kiezen, die je lichaam de nodige voedingsstoffen geven. Een gezond gewicht draagt bij aan een betere gezondheid, meer zelfvertrouwen en een verbeterde levenskwaliteit.

Optimale darmgezondheid

Darmgezondheid is essentieel voor je gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. En ja, dat gaat over veel meer dan elke dag naar het toilet gaan. Ik nam ook een video op waar ik één en ander verduidelijk:

  • Samenstelling van je darmflora: De darmflora bestaat uit miljarden bacteriën die een sleutelrol spelen in je spijsvertering en immuunsysteem. Een gezonde darmflora bevordert een efficiënte vertering en opname van voedingsstoffen. De ‘bad guys’ worden gestimuleerd door industriële voeding, vetten en suikers, waardoor er ontstekingsbevorderende stoffen worden aangemaakt in de darmen.

  • Vertering en opname: Het vermogen van je lichaam om voedsel af te breken en de voedingsstoffen op te nemen is fundamenteel voor je algehele gezondheid. Onverteerde voedingsmiddelen kunnen leiden tot darmproblemen en voedingstekorten.

  • Hormonale balans: De darmen zijn betrokken bij de productie en regulatie van verschillende hormonen die je stemming, energie en gewicht beïnvloeden.

  • Leverfunctie: Je lever en darmen werken nauw samen om toxines uit je lichaam te verwijderen. Een gezonde darm ondersteunt een efficiënte leverfunctie.

  • Verbinding met je brein: Via de nervus vagus communiceren je darmen direct met je brein, wat invloed heeft op je stemming en mentale gezondheid. Dit verklaart waarom darmgezondheid zo belangrijk is voor je algehele welzijn.

  • Energielevel: Een gezonde darm zorgt voor een betere vertering en opname van voedingsstoffen, wat direct bijdraagt aan een hoger energieniveau.

  • Immuniteit: Je darmen zijn nauw verbonden met je immuunsysteem. Een gezonde darmflora helpt je lichaam om beter bestand te zijn tegen ziekten en infecties.

Hormonale balans

Hormonale balans is essentieel voor je energieniveau, stemming en algehele gezondheid.

Die balans is nauw verbonden met wat jouw bloedsuikerspiegel doet. Is het een rollercoaster, of een rustig dobberend bootje?

Hormonale schommelingen kunnen leiden tot vermoeidheid, gewichtstoename, menstruatie of overgangsklachten. Door een gezonde levensstijl te hanteren, kun je je hormonen in balans houden en je gewicht onder controle houden. In het online programma In Balans Bootcamp neem ik je daar stap voor stap in mee.

Download mijn Gratis Ebook

Wil je meer leren over deze onderwerpen en direct aan de slag met praktische tips?

Download dan nu mijn gratis ebook: "Gezond Afvallen: 10 Redenen Waarom Het Niet Goed Lukt (En Hoe Het Wel Lukt)".

In dit ebook deel ik waardevolle inzichten en tips die je helpen om een gezonder en evenwichtiger leven te leiden.

Bij de ELA en B-Ready draait alles om het creëren van duurzame gezondheid en welzijn.

Door te focussen op een stabiele bloedsuikerspiegel, een gezond gewicht, optimale darmgezondheid en hormonale balans, kun je je leven transformeren.

Veel plezie met mijn gratis ebook en je verdere stappen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Bedankt voor het lezen en ik hoop je snel te zien in het In Balans Bootcamp of B-Ready!

Met gezonde groeten,

Valérie

Vorige
Vorige

Vlierbloesempannenkoeken (glutenvrij)

Volgende
Volgende

Voordelen van een tongschraper